Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730947669

Amistoso 730947669 Información oficial sobre el partido 730947669 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido 4 - 3 los fuegos oscuros Alineación oficial del equipo 'los fuegos oscuros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido 3 - 0 los fuegos oscuros Alineación oficial del equipo 'los fuegos oscuros' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O Rápido do Xunco

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 del partit, el jugador Xavi Casabó de Rápido va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Jesús Luca de Tena va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Rápido, al minut 41. El marcador va canviar a 2 - 1.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 els aficionats van embogir quan en Alejandro Vega va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Rápido.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pablo Torrecilla Tomé, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Rápido.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 3 (Ocasión de penalti): Al minut 3, Rápido va disposar d'un penal a favor, però el xut de Vasil Borisov va ser aturat per Òscar Campsolinas.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Hipólito Barral de Castro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Rápido Gonzalo Ponces quasi marca al minut 41 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Hipólito Barral de Castro l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Hipólito Barral de Castro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Òscar Campsolinas al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gonzalo Ponces va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vasil Borisov de Rápido va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Vega de Rápido amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

los fuegos oscuros

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): El Fuegoscuro era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sławomir Chmielowski va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Sławomir Chmielowski va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 44.
  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Fuegoscuro va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Abdelwakil Tlassellal, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Sławomir Chmielowski quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Julio Claudio Barreto, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Fuegoscuro va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 40, quan Ricardo Valenzuela va quedar-se sol davant el porter Julio Claudio Barreto, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Cristian Bică va encarar al porter al 61, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tenorio Villalba de Fuegoscuro es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.