Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730947603

Amistoso (Int.) 730947603 Información oficial sobre el partido 730947603 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Becerril Alineación oficial del equipo 'Becerril' en el partido 0 - 4 Goldbrick Utd Alineación oficial del equipo 'Goldbrick Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Becerril Alineación oficial del equipo 'Becerril' en el partido 0 - 1 Goldbrick Utd Alineación oficial del equipo 'Goldbrick Utd' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Becerril

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Becerril van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 5, però Julián Olivares va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Julián Olivares, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 47 en Alfredo Abarca ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Sergi Pujol-Soliano el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Alfredo Abarca va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Becerril que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Apalo Urbieta de Becerril va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Goldbrick Utd

Goles Goles

  • 170 Minuto 15 (Gol de falta): Eddo Boudt va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 15. 0 - 1 per a Goldbrick.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bernardino Moreira de Goldbrick l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 21 de partit.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Passaven 75 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Eddo Boudt va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 78 (Gol de falta): Eddo Boudt va incrementar l'avantatge a 0 - 4 per a Goldbrick gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Amir Dahi va estar a punt de posar per davant a Goldbrick amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Erdain Zangitu va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Vuk Tomić quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Erdain Zangitu, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eddo Boudt va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 60 (Ocasión de falta): Erdain Zangitu va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Eddo Boudt que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Giuseppe Montagnini de Goldbrick va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.