Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730946783

Amistoso (Int.) 730946783 Información oficial sobre el partido 730946783 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

RCD Arrecife Alineación oficial del equipo 'RCD Arrecife' en el partido 2 - 3 PFC SLAVIA SOFIA Alineación oficial del equipo 'PFC SLAVIA SOFIA ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Arrecife Alineación oficial del equipo 'RCD Arrecife' en el partido 1 - 1 PFC SLAVIA SOFIA Alineación oficial del equipo 'PFC SLAVIA SOFIA ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,5 % 37,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Arrecife

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rafael Vidales de Arrecife aconseguir un gol al minut 23 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, Arrecife aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Deonta Simonton va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Arrecife, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Dinu Mărilă va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

PFC SLAVIA SOFIA

Goles Goles

  • 190 Minuto 36 (Gol de falta): El Ignacio Ruipérez va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel SLAVIA. 1-1.
  • 170 Minuto 37 (Gol de falta): Antônio Ricardo de la Rosa va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 37. 1 - 2 per a SLAVIA.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Dmitriy Pavlyukov va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 35 (Ocasión de falta): El jugador visitant Antônio Ricardo de la Rosa va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 35 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Aristides Louceiro de SLAVIA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.