Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730946764

Amistoso (Int., RC) 730946764 Información oficial sobre el partido 730946764 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

maite fc Alineación oficial del equipo 'maite fc' en el partido 3 - 0 FARAVAN Alineación oficial del equipo 'FARAVAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
maite fc Alineación oficial del equipo 'maite fc' en el partido 2 - 0 FARAVAN Alineación oficial del equipo 'FARAVAN' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maite fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): maite, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Pepito Armengol per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 130 Minuto 12 (Gol de falta): Al minut 12 en Pepito Armengol va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de maite va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Àlvar Sansalvador progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 15 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 15 podia haver acabat en gol, però Christian Frankfurt va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Fernando Fivaller es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Àlvar Sansalvador de maite va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Valledor de maite amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FARAVAN

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Edward Balslev va entorpir al marcador d'en Andy Asiabani per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.