Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730946074

Amistoso (Int.) 730946074 Información oficial sobre el partido 730946074 en Hattrick

09.04.2024 19:15:00

Oratorio san Martino ! Alineación oficial del equipo 'Oratorio san Martino !' en el partido 4 - 0 Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Oratorio san Martino ! Alineación oficial del equipo 'Oratorio san Martino !' en el partido 1 - 2 Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido
Tiene bastante suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,1 % 43,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oratorio san Martino !

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Neil Danbridge, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 30 minuts, el tirador de faltes del Oratorio va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Neil Danbridge, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 47 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Ralf Beeris va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 47 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Oratorio i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 59 minuts de joc. Mentre en Ralf Beeris el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): Ralf Beeris va sorprendre Loís Albà amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Costante Tavolieri no va ser aprofitada per en Gojko Maglica que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabrice Menez de Oratorio es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.

Pabluck cf

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Manuel Lario Oñate quasi redueix la diferència al marcador al minut 31, però una gran estirada d'en Giuseppe Rizzoli va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pablo Castelo la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Pabluck havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.