Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730945306

Amistoso (Int.) 730945306 Información oficial sobre el partido 730945306 en Hattrick

10.04.2024 17:55:00

Adusia Gdańsk Alineación oficial del equipo 'Adusia Gdańsk' en el partido 2 - 0 Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Adusia Gdańsk Alineación oficial del equipo 'Adusia Gdańsk' en el partido 2 - 0 Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adusia Gdańsk

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 15 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Bonifác Janický llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Adusia al minut 54, que va llançar ajustat al pal en Bonifác Janický. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Darius Vlădean haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Adusia al minut 9.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Aleksandar Kokić va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Adusia ho intentava per la dreta per mitjà de Titus Wergen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): En Bonifác Janický es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Metalurjicas Priego

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MET va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ramón Dolara, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ramón Dolara va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alexander Gozzi Bueno va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): MET van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Digno Fachico des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Taavo Kalev.