Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730944976

Amistoso (Int., RC) 730944976 Información oficial sobre el partido 730944976 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Coase F.C. Alineación oficial del equipo 'Coase F.C.' en el partido 0 - 3 Harjavallan Pallo Alineación oficial del equipo 'Harjavallan Pallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Coase F.C. Alineación oficial del equipo 'Coase F.C.' en el partido 0 - 3 Harjavallan Pallo Alineación oficial del equipo 'Harjavallan Pallo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coase F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Manuel Agud va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abdelhamid Tamsamani de Coase es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Francesc Xavier Berdaguer de Coase va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Harjavallan Pallo

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Timmie Monroe que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Hapo.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Hapo va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Otto Maris, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mario Delpiccolo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 180 Minuto 78 (Gol de falta): Al minut 78, una falta xutada per Viktor Šeba va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Hapo. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de Albino Tristán, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jakup Pema no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Viktor Šeba ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Mario Delpiccolo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Aleksi Lindholm va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.