Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730944262

Amistoso (Int.) 730944262 Información oficial sobre el partido 730944262 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Linares_Deportivo Alineación oficial del equipo 'Linares_Deportivo' en el partido 4 - 3 hoge ballen FC Alineación oficial del equipo 'hoge ballen FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Linares_Deportivo Alineación oficial del equipo 'Linares_Deportivo' en el partido 1 - 4 hoge ballen FC Alineación oficial del equipo 'hoge ballen FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linares_Deportivo

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Carlos Valdecañas va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. L Dptvo empatava el partit, 1 a 1, al minut 34.
  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): Després de 67 minuts de partit, Felipe Ferrer Sax igualava per L Dptvo en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 71 minuts quan Gervasi Parés va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 3 per a L Dptvo.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): L Dptvo va aconseguir el 4 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Gervasi Parés, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Carlos Valdecañas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Leiva va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aitor Aunes Melchor es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Leiva de L Dptvo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Nicolás Naharro de L Dptvo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gervasi Parés de L Dptvo es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.

hoge ballen FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 9, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ipke Woudwijk es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 53, quan Lalchand Chitale va posar els visitants HBFC per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): HBFC agafava avantatge al minut 68 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Fabrizio Kempa amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gerd Heidegger després de 23 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ivan Lakev va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): HBFC quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Damiano Degli Esposti va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): HBFC va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Fabrizio Kempa va quedar-se sol davant el porter Ivan Lakev, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Fabrizio Kempa va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ivan Lakev va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 74 (Ocasión de falta): En Heřman Buroň va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 74. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 260 Minuto 79 (Ocasión de falta): Amb 79 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Heřman Buroň va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Heřman Buroň de HBFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.