Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730944226

Amistoso (Int.) 730944226 Información oficial sobre el partido 730944226 en Hattrick

10.04.2024 10:45:00

Fenerbahce Kulm Alineación oficial del equipo 'Fenerbahce Kulm' en el partido 3 - 4 Real Rayo Alineación oficial del equipo 'Real Rayo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Fenerbahce Kulm Alineación oficial del equipo 'Fenerbahce Kulm' en el partido 3 - 4 Real Rayo Alineación oficial del equipo 'Real Rayo' en el partido
Tiene un resultado normal 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,7 % 33,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fenerbahce Kulm

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Bodo Kerzel va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Leano Kindlimann va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Granit Leppke de Fenerbahce va aconseguir igualar el partit al minut 87, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Fenerbahce va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lorenz Thurre ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 289 Minuto 49 (Ocasión evento especial): En Igor Gilliam va fer una ràpida incursió al minut 49, però en Alfredo Vara del Rey no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Fenerbahce va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Granit Leppke va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Daniele Aquilone.

Real Rayo

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Real agafava avantatge al minut 23 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jorge Fenollar amb mestria.
  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): En Miguel Boixadós donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 57 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 116 Minuto 79 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Sabahattin Özgentürk va acabar en una passada genial cap al jugador de Real Miguel Boixadós, que va marcar el 1 - 3.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): El jugador de Real Juan Antonio Chapat va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 90 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Irajá Sundfeld de Real, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Juan Antonio Chapat va marcar al minut 32 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Manel Foraster quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de James Gasnier, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Agustín Echebelz.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Boixadós de Real va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.