Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730944110

Amistoso (Int.) 730944110 Información oficial sobre el partido 730944110 en Hattrick

10.04.2024 15:20:00

Cozillions Alineación oficial del equipo 'Cozillions' en el partido 2 - 0 Grunnunited Alineación oficial del equipo 'Grunnunited' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cozillions Alineación oficial del equipo 'Cozillions' en el partido 5 - 1 Grunnunited Alineación oficial del equipo 'Grunnunited' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cozillions

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Cozillions va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 37 Abdelmoujib Souissi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Grunnunited. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Joe McCook la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cozillions es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Joe McCook arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Cozillions va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Olivier Damerval en un 1 contra 1 amb el porter Sefer Sırat, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abdelmoujib Souissi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Cozillions la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Abdelmoujib Souissi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Abdelmoujib Souissi va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrien Vaissière de Cozillions amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Grunnunited

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sefer Sırat va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Ulrik Koethe, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Rutger Cannaerts va fer una estirada espectacular al minut 71, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Maurizio Nicosia.