Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730943922

Amistoso (Int.) 730943922 Información oficial sobre el partido 730943922 en Hattrick

10.04.2024 08:45:00

NK Trzalci Alineación oficial del equipo 'NK Trzalci' en el partido 3 - 3 Lia c.f Alineación oficial del equipo 'Lia c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
NK Trzalci Alineación oficial del equipo 'NK Trzalci' en el partido 5 - 1 Lia c.f Alineación oficial del equipo 'Lia c.f' en el partido
Tiene mala suerte 5.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NK Trzalci

Goles Goles

  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els seguidors del Trzalci van tornar a saltar d'alegria al minut 73. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Marian Ratkowski que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 105 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 77, Tiziano Fitzi va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Min Ko Sone Chit que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 78 gràcies a la jugada de Marian Ratkowski, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Al minut 5, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 202 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Radosław Michalczuk va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 11 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Marian Ratkowski no oblidarà el que li va passar durant el minut 25. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Mladen Fulanović no s'ho podia creure.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marian Ratkowski va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Min Ko Sone Chit de Trzalci la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Tiziano Fitzi de Trzalci va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lia c.f

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Manuel Molière quedar desmarcat i marcar per a Lia al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jordi Manel Milian, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 84 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Fermín Battaglini de Lia marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Justino Rivas de Lia va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Daniel Sabaté que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Lia creava perill des de la dreta al minut 79, però en Valentin Romanović, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Haritz Amorortu desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Óscar Chico.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, David Arcones de Lia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.