Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730943197

Amistoso (Int., RC) 730943197 Información oficial sobre el partido 730943197 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

The dreamers C.F. Alineación oficial del equipo 'The dreamers C.F.' en el partido 3 - 1 AC Sparta Praga Alineación oficial del equipo 'AC Sparta Praga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The dreamers C.F. Alineación oficial del equipo 'The dreamers C.F.' en el partido 1 - 3 AC Sparta Praga Alineación oficial del equipo 'AC Sparta Praga' en el partido
Tiene suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The dreamers C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 4 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Valerij Brelih llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 124 Minuto 53 (Gol de penalti): Corria el minut 53, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. dreamers s'avançava en el marcador després que en Valerij Brelih xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 130 Minuto 57 (Gol de falta): Al minut 57 en Valerij Brelih va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): dreamers van sortir al contraatac amb encert al minut 25, però Thorkild Ørum no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thorkild Ørum de dreamers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AC Sparta Praga

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Piersandro Nizzoli que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Sparta va estar a punt d'empatar al 10 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Emanuele Calcina que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Vladimír Modrý quasi aconsegueix empatar per Sparta al minut 24, però Yiorgos Fereos va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Piersandro Nizzoli va servir per deixar enrere el gegant Eugene Borer al minut 26, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Sparta van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 31, però David Lobo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Emanuele Calcina per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 54, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.