Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730943089

Amistoso (Int.) 730943089 Información oficial sobre el partido 730943089 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 0 - 1 Pesadilla roja Alineación oficial del equipo 'Pesadilla roja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 2 - 0 Pesadilla roja Alineación oficial del equipo 'Pesadilla roja' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lodirreal

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Ramos Rubio va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant José Ángel de Mingo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 el Lodirreal va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alessandro Caprarelli no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Veríssimo Corvela va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Pesadilla roja

Goles Goles

  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Edoardo Bellinvia va treure un córner llarg cap al segon pal que en Juan Pablo Del Trans Jimenez, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pesadilla va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miguel Albrechtsen va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Pesadilla sortien al contraatac. La falta llançada per Edoardo Bellinvia va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Olexandr Ganshin va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pesadilla que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edoardo Bellinvia de Pesadilla es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Pablo Del Trans Jimenez de Pesadilla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.