Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730942081

Amistoso (Int., RC) 730942081 Información oficial sobre el partido 730942081 en Hattrick

10.04.2024 20:15:00

Catch 84 Alineación oficial del equipo 'Catch 84' en el partido 4 - 1 Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Catch 84 Alineación oficial del equipo 'Catch 84' en el partido 3 - 1 Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catch 84

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): John Larkin va donar a Catch un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Catch pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ollie MacQuaid va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Catch va aconseguir el 3 - 0 quan Jonathan Moloney va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): Ollie MacQuaid va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jonathan Moloney, que no va fallar i va marcar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Catch van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 85, però el xut de Robert Purcell des de l'esquerra va sortir desviat.

Union Real

Goles Goles

  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 68 del partit, anotant el 4 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Luis Narbona Sales.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Juan Carlos Cunchillos va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Rafael San German la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Union havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Union va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 37 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Juan Carlos Cunchillos quasi redueix la diferència al marcador al minut 40, però una gran estirada d'en Jim Donaghy va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Union va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 50, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Francisco Pinto.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 82 en Jaume Castanyer ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Gigi Valle el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Francisco Pinto ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 207 Minuto 87 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Luis Narbona Sales de Union no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael San German de Union va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.