Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730941962

Amistoso (Int., RC) 730941962 Información oficial sobre el partido 730941962 en Hattrick

10.04.2024 08:00:00

Windfury United Alineación oficial del equipo 'Windfury United' en el partido 8 - 2 Via Mercanti Alineación oficial del equipo 'Via Mercanti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Windfury United Alineación oficial del equipo 'Windfury United' en el partido 10 - 0 Via Mercanti Alineación oficial del equipo 'Via Mercanti' en el partido
Tiene mala suerte 10.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Windfury United

Goles Goles

  • 103 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passava el minut 27 del matx, quan l'atent Meriç Çağrı Akay va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Després de 29 minuts de partit, Ender Sinan Hayat igualava per Windfury en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): El jugador Onur Yıldırım de Windfury, després de 57 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Umutcan Baydar de Windfury va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Jochen Häckel va augmentar l'avantatge de Windfury a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sabri Enver, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 2 per a Windfury.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): El 7 - 2 va pujar al marcador quan Windfury va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jochen Häckel des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sabri Enver es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 8 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Jochen Häckel va poder marcar per a Windfury en un servei de cantonada picat per en Lisandro Osorio quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Meriç Çağrı Akay de Windfury va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Via Mercanti

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Armando Fratini va posar els visitants Mercanti per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 26, Mercanti va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Diego Arcieri.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Gastone Monferrino va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Kemal Aytepe va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Roonui Teiho, el jugador de Mercanti va ser expulsat al minut 35.