Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730941579

Amistoso (Int.) 730941579 Información oficial sobre el partido 730941579 en Hattrick

11.04.2024 02:15:00

Los Coliflorsitos Alineación oficial del equipo 'Los Coliflorsitos' en el partido 2 - 5 Peitieiros F C Alineación oficial del equipo 'Peitieiros F C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Coliflorsitos Alineación oficial del equipo 'Los Coliflorsitos' en el partido 1 - 5 Peitieiros F C Alineación oficial del equipo 'Peitieiros F C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Coliflorsitos

Goles Goles

  • 101 Minuto 16 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Samuel Schmitt trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): Coliflorsitos no perdien la fe, i al minut 71 del partit, Romain Berrou va marcar el 2 - 5 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Coliflorsitos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Justice Bassombeng va sortir per sobre el travesser.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Coliflorsitos Juancho Cetina quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Giosuè Fresu no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Saúl Peixoto de Coliflorsitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Peitieiros F C

Goles Goles

  • 106 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 10 i semblava que Peitieiros desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Arno Berthelsen va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15, Welber Rosso va augmentar l'avantatge de Peitieiros a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Welber Rosso de Peitieiros l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 39 de partit.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Èric Farré de Peitieiros va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 61. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Gerardo Pontejos va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 64, i va fer pujar el 1 - 5 per a Peitieiros.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Peitieiros van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nicolás Archundia, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Peitieiros quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gerardo Pontejos va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Welber Rosso va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 225 Minuto 54 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Arno Berthelsen es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Neftalí Parias.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerardo Pontejos de Peitieiros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.