Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730941069

Amistoso (Int.) 730941069 Información oficial sobre el partido 730941069 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 3 - 0 the red hapoel jfc Alineación oficial del equipo 'the red hapoel jfc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 8 - 0 the red hapoel jfc Alineación oficial del equipo 'the red hapoel jfc' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Messi & Robinho & Silva

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els seguidors del MRS contenien la respiració mentre en Muhammad Ahmad Salah s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Ramón Elezarriaga es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Muhammad Ahmad Salah va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de MRS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 47 quan David Ioyaga de MRS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

the red hapoel jfc

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Enric Díaz de Casriego no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Daris Malkočević estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Chayan Semell va fer una jugada per la banda esquerra, però Hauke Christien va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vlasis Athanasiou de hapoel JFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.