Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730940650

Amistoso (Int., RC) 730940650 Información oficial sobre el partido 730940650 en Hattrick

10.04.2024 08:00:00

Cellulosic Raw Materials Alineación oficial del equipo 'Cellulosic Raw Materials' en el partido 0 - 9 Atlanta de Villa Crespo Alineación oficial del equipo 'Atlanta de Villa Crespo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Cellulosic Raw Materials Alineación oficial del equipo 'Cellulosic Raw Materials' en el partido 0 - 7 Atlanta de Villa Crespo Alineación oficial del equipo 'Atlanta de Villa Crespo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cellulosic Raw Materials

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean-Jacques Alf de Cell-RM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Enrique Cenarbe de Cell-RM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atlanta de Villa Crespo

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 8, quan Ramón Andrade va posar els visitants Atlanta per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Alberto Muñoz va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Humberto Ramos de Atlanta l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 20 de partit.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Angelo Castañeda va augmentar l'avantatge de Atlanta a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Gustave Callebaut va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Vikram Chowdary va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 0 - 6 per a Atlanta.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): Sergey Alkhimov va incrementar l'avantatge a 0 - 7 per a Atlanta gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Sergey Alkhimov va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 8.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Vikram Chowdary va augmentar l'avantatge de Atlanta a 0 - 9 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 64 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Humberto Ramos va marxar de Jean-Jacques Alf en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Atlanta van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Angelo Castañeda de Atlanta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 80 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Dominick Salée sempre estava atent, disposat a donar una mica més pel bé de l'equip.