Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730939860

Amistoso (Int., RC) 730939860 Información oficial sobre el partido 730939860 en Hattrick

10.04.2024 17:15:00

Maltezos Alineación oficial del equipo 'Maltezos' en el partido 5 - 1 Kal-El Alineación oficial del equipo 'Kal-El' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Maltezos Alineación oficial del equipo 'Maltezos' en el partido 5 - 1 Kal-El Alineación oficial del equipo 'Kal-El' en el partido
Tiene un resultado normal 4.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maltezos

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 30 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Nicholas Desira. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 190 Minuto 39 (Gol de falta): En Lumakin Layumas va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nicholas Desira, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Maltezos.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Nathaniel Ciantar va incrementar l'avantatge de Maltezos amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lumakin Layumas va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Julian Mintoff va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Maltezos.
  • 209 Minuto 16 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Kleofáš Mastihuba va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Víctor Antón. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Lumakin Layumas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lumakin Layumas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Nathaniel Ciantar, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edgar Bajada de Maltezos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Kal-El

Goles Goles

  • 154 Minuto 63 (Gol de penalti): El jugador de Kal-El Francesc Ramon Delàs va anotar des dels 11 metres al minut 63, posant el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Raúl Medina Figueroa de Kal-El va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.