Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730939648

Amistoso (Int.) 730939648 Información oficial sobre el partido 730939648 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido 2 - 1 Ikigai BK Alineación oficial del equipo 'Ikigai BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido 2 - 1 Ikigai BK Alineación oficial del equipo 'Ikigai BK' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rinoteam

Goles Goles

  • 114 Minuto 62 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 62. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Drago Ricov va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats van embogir quan en Philippe Bex va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Rinoteam.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Giuseppe Miclausig va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ain Ragel s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Ikigai BK

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): El Ikigai era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Vasilis Porceddu va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Navot Kaplinsky va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Vasilis Porceddu, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.