Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730939422

Amistoso (Int.) 730939422 Información oficial sobre el partido 730939422 en Hattrick

10.04.2024 09:45:00

Torinói Baglyok JFC Alineación oficial del equipo 'Torinói Baglyok JFC' en el partido 4 - 1 Fulminante Haarentor Alineación oficial del equipo 'Fulminante Haarentor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torinói Baglyok JFC Alineación oficial del equipo 'Torinói Baglyok JFC' en el partido 3 - 1 Fulminante Haarentor Alineación oficial del equipo 'Fulminante Haarentor' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torinói Baglyok JFC

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Torinói va ser Paweł Gwit.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador Szilárd Vindisch de Torinói, després de 33 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Paweł Gwit va incrementar l'avantatge de Torinói amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Torinói a 4 - 1. Joaquim Garcia Mota va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Torinói van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 4, però el xut de Paweł Gwit des de l'esquerra va sortir desviat.

Fulminante Haarentor

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 en Claus-Heinrich Heidekamp va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Claus-Heinrich Heidekamp va superar els defenses rivals per velocitat al minut 24 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fulminante va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 49, però en Franjo Kirchenheim va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Yanick Mbamba quasi aconsegueix empatar per Fulminante al minut 70, però Elazar Nilo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Franjo Kirchenheim va rematar amb l'empenya exterior desviat.