Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730939277

Amistoso (Int.) 730939277 Información oficial sobre el partido 730939277 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

LASPAULS F.C. Alineación oficial del equipo 'LASPAULS F.C.' en el partido 2 - 4 FC Rheinsberg Alineación oficial del equipo 'FC Rheinsberg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LASPAULS F.C. Alineación oficial del equipo 'LASPAULS F.C.' en el partido 1 - 1 FC Rheinsberg Alineación oficial del equipo 'FC Rheinsberg' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,3 % 71,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LASPAULS F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): LASPAULS, atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Hieronymus Gribow per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): José Luis Freixa s'emportà una gran ovació del públic local al minut 35, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): LASPAULS va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Willy Ron va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Micah Vermont de LASPAULS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Rheinsberg

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 19 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Dirk Wulfheide marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 190 Minuto 26 (Gol de falta): En Felix Rilchingen va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-2.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Maximillian Mahlzahn va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Fred Dierkes va augmentar l'avantatge de Rheinsberg a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Rheinsberg que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pavel Jessel, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hansbert Böcklund de Rheinsberg va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Fred Dierkes es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de João Artur Magalhães, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Maximillian Mahlzahn no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Felix Rilchingen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.