Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730937342

Amistoso (Int.) 730937342 Información oficial sobre el partido 730937342 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Keirrisones Alineación oficial del equipo 'Keirrisones' en el partido 2 - 0 FC Nando Alineación oficial del equipo 'FC Nando' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Keirrisones Alineación oficial del equipo 'Keirrisones' en el partido 3 - 0 FC Nando Alineación oficial del equipo 'FC Nando' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keirrisones

Goles Goles

  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Ragnar Klasen va donar a Keirrisones un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 65 (Gol de falta): Al minut 65 en Diego Foquet va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diego Foquet va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Ionuţ Dulgheru va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Carlos Núñez Troya va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Piotr Łosin per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Keirrisones per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Diego Foquet va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marc Arbós! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nando. La jugada d'estratègia del Keirrisones per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pablo Escuer va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Ricardo Bethencourt de Keirrisones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Nando

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Ştefan-Cristian Cocoş va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Iván Argüelles, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Dariusz Wiciński ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 83, quan un error defensiu va deixar Virgil Barabaş completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 84 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Răzvan Horhogea amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.