Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730936775

Amistoso (Int., RC) 730936775 Información oficial sobre el partido 730936775 en Hattrick

09.04.2024 18:25:00

Elbschloss Kicker Alineación oficial del equipo 'Elbschloss Kicker' en el partido 3 - 1 Isótopos de Coslada Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Coslada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Elbschloss Kicker Alineación oficial del equipo 'Elbschloss Kicker' en el partido 2 - 1 Isótopos de Coslada Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Coslada' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elbschloss Kicker

Goles Goles

  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al AEK una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jan-Niklas Lausecker, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 78.
  • 139 Minuto 111 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Simon Pollern va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Guillermo Landacaranda per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 1
  • 133 Minuto 112 (Gol por la derecha): AEK va aconseguir el 3 - 1 quan Afek Rotter va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El jugador de AEK Horst Prems quasi va assolir l'empat al minut 30 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Horst Prems quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 236 Minuto 98 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Valerio Muñoz haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a AEK al minut 98.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Ingo Nüßle de AEK va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ingo Nüßle va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Isótopos de Coslada

Goles Goles

  • 187 Minuto 22 (Gol tiro lejano): Després de 22 minuts el Isótopos, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Caio Luís Vinhas sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 61 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Manel Landacaranda ja els havia advertit que el porter contrari, en Jo Zübert, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 93 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Isótopos tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Claudiu-Sorin Tudor ho va intentar al minut 93 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.