Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730936463

Amistoso (Int.) 730936463 Información oficial sobre el partido 730936463 en Hattrick

09.04.2024 19:15:00

Spartak Salerno Alineación oficial del equipo 'Spartak Salerno' en el partido 3 - 0 F.C. Nguyen Alineación oficial del equipo 'F.C. Nguyen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Spartak Salerno Alineación oficial del equipo 'Spartak Salerno' en el partido 3 - 1 F.C. Nguyen Alineación oficial del equipo 'F.C. Nguyen' en el partido
Tiene un resultado normal 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak Salerno

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Corria el minut 16 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Andrea Segatto, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Amb 34 minuts jugats, en Eugenio Principi va augmentar l'avantatge de Spartak a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Spartak va augmentar la diferència quan Nicola Crispino no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 32 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Nicola Crispino, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 35 en Nicola Crispino ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Paride Orlotti el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Spartak va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Giacinto Bria va sortir per sobre el travesser.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Angelo Giorgio Roverso va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

F.C. Nguyen

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jordi Lluís ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Fulvio Picchianti va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Nguyen va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 78 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Bert-Ove Löfgren va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Nguyen que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.