Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730935933

Amistoso 730935933 Información oficial sobre el partido 730935933 en Hattrick

09.04.2024 18:15:00

KS OCZKO Alineación oficial del equipo 'KS OCZKO' en el partido 5 - 2 SV Stahl Thale Alineación oficial del equipo 'SV Stahl Thale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
KS OCZKO Alineación oficial del equipo 'KS OCZKO' en el partido 2 - 2 SV Stahl Thale Alineación oficial del equipo 'SV Stahl Thale' en el partido
Tiene bastante suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,8 % 33,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS OCZKO

Goles Goles

  • 101 Minuto 42 (Gol por el centro): El OCZKO no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Herald Otterfing es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors del OCZKO amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 44, deixant Laurens Jänsch en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 49 gràcies a la jugada de Vladislav Yarovitsin, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 143 Minuto 54 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de OCZKO va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Nicolas Marxer, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 2.
  • 116 Minuto 64 (Gol evento especial rápido + pase): Sulibor Rypina va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Vladislav Yarovitsin, que no va fallar i va marcar el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sulibor Rypina va superar els defenses rivals per velocitat al minut 43 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Laurens Jänsch va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de OCZKO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Marc Botek es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Laurens Jänsch de OCZKO es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

SV Stahl Thale

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador de SVT Luitgard Harris va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Luitgard Harris va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Bodo Zingler va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 44, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Waldemar Steidel va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Johann Gottlieb Stafford per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 53, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): Diderich Rappmann hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ghasem Heravi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.