Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730934843

Amistoso (Int.) 730934843 Información oficial sobre el partido 730934843 en Hattrick

10.04.2024 13:30:00

f.C. niels Alineación oficial del equipo 'f.C. niels' en el partido 5 - 2 Football club Vodka Puskihna Alineación oficial del equipo 'Football club Vodka Puskihna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
f.C. niels Alineación oficial del equipo 'f.C. niels' en el partido 3 - 0 Football club Vodka Puskihna Alineación oficial del equipo 'Football club Vodka Puskihna' en el partido
Tiene suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.C. niels

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Tuur Francoys de niels va aconseguir igualar el partit al minut 15, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 112 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63 del partit, el jugador Tuur Francoys de niels va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Corria el minut 71 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Marcel Gobac, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Mieczysław Kulas va augmentar la diferència de niels a 4 - 2 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan niels va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ciel De Smul des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Widmar Guldentops de niels va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 9, però no va estar gaire encertat.

Football club Vodka Puskihna

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Stipe Telak es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 105 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Stipe Telak rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Franko Volaj, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): FCVP van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 90, però Martín Vidal va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.