Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730934409

Amistoso (Int., RC) 730934409 Información oficial sobre el partido 730934409 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Villa9 Alineación oficial del equipo 'Villa9' en el partido 6 - 1 Steaua Gavris Alineación oficial del equipo 'Steaua Gavris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Villa9 Alineación oficial del equipo 'Villa9' en el partido 8 - 0 Steaua Gavris Alineación oficial del equipo 'Steaua Gavris' en el partido
Tiene mala suerte 7.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villa9

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Villa9 una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Noah Doensen, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 34.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Corria el minut 42 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Rosmar Bezerro, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Amb 49 minuts jugats, en Evens Agnant va augmentar l'avantatge de Villa9 a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, Villa9 va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rosmar Bezerro, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Stanko Marinčić de Villa9 va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jozef van Broekhoven arribés a peus de Stanko Marinčić, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Villa9 el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Noah Doensen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Villa9 la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Noah Doensen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesse Jaaranen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Rosmar Bezerro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Jesse Jaaranen va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 47, Noah Doensen de Villa9 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Steaua Gavris

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, el Steaua va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Adrian Lalescu, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Damián Marquéz va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mark Read va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Adrian Lalescu va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.