Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730933387

Amistoso (Int.) 730933387 Información oficial sobre el partido 730933387 en Hattrick

10.04.2024 10:45:00

"Züri" del Sur Alineación oficial del equipo '"Züri" del Sur' en el partido 4 - 0 Deciband Alineación oficial del equipo 'Deciband' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
"Züri" del Sur Alineación oficial del equipo '"Züri" del Sur' en el partido 3 - 0 Deciband Alineación oficial del equipo 'Deciband' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

"Züri" del Sur

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Mairolt Uba, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. "Züri" es posava per davant!
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Paul-Antoine Calle va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Joaquin Cailliez era molt més ràpid que el defensa Dávid Pikó. Al minut 77, el jugador de "Züri" va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 0.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): En Gerhard Sangruist entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al "Züri", un peu providencial d'en Paul-Antoine Calle va situar el 4-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Paul-Antoine Calle va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de "Züri" se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Jens Kaufmann, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Paul-Antoine Calle gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hicham Bennani va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Gerhard Sangruist una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Hicham Bennani va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paul-Antoine Calle de "Züri" es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Gerhard Sangruist de "Züri" va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Deciband

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Deciband van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Gian Luca Costanzo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Deciband van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però Nicola Buscherini va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 207 Minuto 88 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Justin Sueoka va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicola Buscherini de Deciband la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.