Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730933209

Amistoso (Int.) 730933209 Información oficial sobre el partido 730933209 en Hattrick

10.04.2024 15:20:00

FC Vincenti Alineación oficial del equipo 'FC Vincenti' en el partido 3 - 2 Rastapopulus Alineación oficial del equipo 'Rastapopulus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Vincenti Alineación oficial del equipo 'FC Vincenti' en el partido 2 - 0 Rastapopulus Alineación oficial del equipo 'Rastapopulus' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Vincenti

Goles Goles

  • 120 Minuto 10 (Gol de falta): FCV va agafar avantatge al minut 10 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Paşa Kazımov fent així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, FCV va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ronan Ducroquet, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de FCV al minut 71, que va llançar ajustat al pal en Paşa Kazımov. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Stephen Modeste una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 28, però una magnífica aturada de Galliano Moyaert va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Brice Bougon després que el jugador de FCV li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lars Buchbauer.

Rastapopulus

Goles Goles

  • 190 Minuto 36 (Gol de falta): En Umut Küren conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-1
  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Boris Schilling va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Remo Büschlen, que no va fallar i va marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Nicolás Obreque va fer una estirada espectacular al minut 36, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Umut Küren.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Sebi Tschopp de Rastapopulus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.