Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730932504

Amistoso (Int., RC) 730932504 Información oficial sobre el partido 730932504 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Arantza C.F. Alineación oficial del equipo 'Arantza C.F.' en el partido 3 - 2 Toppahousut Alineación oficial del equipo 'Toppahousut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arantza C.F. Alineación oficial del equipo 'Arantza C.F.' en el partido 3 - 0 Toppahousut Alineación oficial del equipo 'Toppahousut' en el partido
Tiene un resultado normal 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arantza C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Arantza equilibrava la balança al minut 19. En Jaime Ferriz, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Cantekin Terlan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Arantza.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 81 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Arantza. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Guillem Pobla xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Arantza va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Khalil Chakroun va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ville Lehmus.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 72 per blocar una centrada d'en Guillem Pobla va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Arantza.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Arantza va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Guillem Pobla en un 1 contra 1 amb el porter Ville Lehmus, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Miguel Echebeste de Arantza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Toppahousut

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Toppahousu prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jere Verta.
  • 164 Minuto 67 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 67 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Toppahousu. Niko Rajala el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Ville Lehmus de Toppahousu va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Jani Lintuniemi al minut 17 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Miika Pinomaa va fer al minut 34 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jani Lintuniemi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 209 Minuto 51 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Aleksi Ek van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Jaime Ferriz a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.