Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730932348

Amistoso (Int., RC) 730932348 Información oficial sobre el partido 730932348 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Santako Rangers Alineación oficial del equipo 'Santako Rangers' en el partido 2 - 1 C.A. Quimsa Alineación oficial del equipo 'C.A. Quimsa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santako Rangers Alineación oficial del equipo 'Santako Rangers' en el partido 2 - 0 C.A. Quimsa Alineación oficial del equipo 'C.A. Quimsa' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santako Rangers

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pius Capol, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Santako se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 38.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Santako va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 77 Davron Pirmatov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Santako va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Isacio Chourizo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nicolás Matheu.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Santako va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Pius Capol va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Santako va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Davron Pirmatov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Eduardo Nadal va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pius Capol va intentar anar-se'n per velocitat al minut 76 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

C.A. Quimsa

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Quimsa van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 40, quan Mircea-Radu Preda va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Quimsa van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Raz Waxman no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Raz Waxman va deixar a Isacio Chourizo assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Khwanchai Punpak de Quimsa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.