Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730932158

Amistoso (Int.) 730932158 Información oficial sobre el partido 730932158 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Carlet C.F. Alineación oficial del equipo 'Carlet C.F.' en el partido 1 - 3 rolfi Alineación oficial del equipo 'rolfi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carlet C.F. Alineación oficial del equipo 'Carlet C.F.' en el partido 2 - 1 rolfi Alineación oficial del equipo 'rolfi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,2 % 14,1 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carlet C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, Carles Grau va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 36 minuts, en Carles Grau no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan Artús Gasull des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Ramón Raimundo no oblidarà el que li va passar durant el minut 83. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Ramón Raimundo de Carlet va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carles Grau de Carlet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

rolfi

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Omar Albert que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a rolfi.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 77, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Demetrius Cruse es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 78, rolfi va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Miguel Matias Santos.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Yalçın Çiftci va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tiberiu Radu va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): rolfi van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Manuel Egaña des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): rolfi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 66, quan Nikolay Atanasov va quedar-se sol davant el porter Tiberiu Radu, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eman Keškić de rolfi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.