Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730932051

Amistoso (Int.) 730932051 Información oficial sobre el partido 730932051 en Hattrick

09.04.2024 20:30:00

Players without ID Alineación oficial del equipo 'Players without ID  ' en el partido 3 - 5 P.C.N. Alineación oficial del equipo 'P.C.N.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Players without ID Alineación oficial del equipo 'Players without ID  ' en el partido 1 - 6 P.C.N. Alineación oficial del equipo 'P.C.N.' en el partido
Tiene suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Players without ID

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del P.C.N.. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jalen Wright la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Players es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 40.
  • 190 Minuto 43 (Gol de falta): Al 43 minuts, El Players va fer el 2-1. En Nolan Badet va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): El jugador Nolan Badet de Players, després de 60 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Jalen Wright va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Players se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benzi Levin de Players amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Thibeau Bottemanne de Players va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

P.C.N.

Goles Goles

  • 106 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El P.C.N. sempre confia amb les genialitats d'en Antonio Luis Calser; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 1.
  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 44 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Julio Elies Junior marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): P.C.N. van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 83, quan Daniel Izaza va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Luis Núñez Chacón sempre és una garantia. Al minut 84, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Julio Elies Junior marcar el 3 - 4 per al P.C.N..
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, els visitants es van col·locar 3 - 5 per sobre quan Felipe Cima va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Jorge Gutiérrez va estar a punt de posar per davant a P.C.N. amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Avi Ledderman va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El P.C.N. creava perill des de la dreta al minut 79, però en Avi Ledderman, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Felipe Cima desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Felipe Fontanete va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 88, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felipe Cima de P.C.N. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.