Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730931976

Amistoso (Int., RC) 730931976 Información oficial sobre el partido 730931976 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

os cheiñas Alineación oficial del equipo 'os cheiñas' en el partido 2 - 0 octubre del 17 Alineación oficial del equipo 'octubre del 17' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
os cheiñas Alineación oficial del equipo 'os cheiñas' en el partido 2 - 0 octubre del 17 Alineación oficial del equipo 'octubre del 17' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

os cheiñas

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en David Sotés al minut 2, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al cheiñas i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): David Sotés va treure un córner llarg cap al segon pal que en Mikalaj Radkevich, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, David Sotés gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Maik Farnhammer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Loïs Capó, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pablo Usandizaga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ewoud Grafen de cheiñas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

octubre del 17

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): El octubre va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Gonzalo Grandelli la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El octubre creava perill des de la dreta al minut 51, però en Dominic Kelly, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ben Lukas Erfasser desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 207 Minuto 58 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Ragnar Smeby de octubre no va ser gol per ben poc.