Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730931737

Amistoso (Int., RC) 730931737 Información oficial sobre el partido 730931737 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

MUTIS POR EL FORO Alineación oficial del equipo 'MUTIS POR EL FORO' en el partido 4 - 2 JOBNIKIM Alineación oficial del equipo 'JOBNIKIM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MUTIS POR EL FORO Alineación oficial del equipo 'MUTIS POR EL FORO' en el partido 3 - 0 JOBNIKIM Alineación oficial del equipo 'JOBNIKIM' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MUTIS POR EL FORO

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 35, Romeu da Escravitude de MUTIS empatava el partit: 1 - 1.
  • 114 Minuto 49 (Gol de penalti): Al minut 49, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Ralf Gspurning no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): MUTIS va aconseguir el 3 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pompeo Landorno, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Andreas Ronnenberg que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): MUTIS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Andrija Kojić va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rayco Cerdeño. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Andreas Ronnenberg es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ralf Gspurning va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

JOBNIKIM

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 14, el JOBNIKIM va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Nossier Wissam, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a JOBNIKIM prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Yavuz Hanlık.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Andrija Kojić va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 24 de joc.