Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730931310

Amistoso (Int.) 730931310 Información oficial sobre el partido 730931310 en Hattrick

10.04.2024 10:45:00

ZSC Lions-Soccer Alineación oficial del equipo 'ZSC Lions-Soccer' en el partido 7 - 4 RCD Español Glattal Alineación oficial del equipo 'RCD Español Glattal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
ZSC Lions-Soccer Alineación oficial del equipo 'ZSC Lions-Soccer' en el partido 8 - 2 RCD Español Glattal Alineación oficial del equipo 'RCD Español Glattal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZSC Lions-Soccer

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador Jean-Patrick Reinard de Lions-Soccer, després de 24 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Franckie Marec va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En William Zinniker entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Lions-Soccer, un peu providencial d'en Ludwig Sauerzapf va situar el 3-2 al panell digital.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Ronen Reuveni va incrementar l'avantatge de Lions-Soccer amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Amb 47 minuts jugats, en Antonio Butterini va augmentar l'avantatge de Lions-Soccer a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Russell Cox, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 3 per a Lions-Soccer.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gino Thurnheer va aprofitar per marcar el 7 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Al minut 39, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): En Franckie Marec es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Franckie Marec de Lions-Soccer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

RCD Español Glattal

Goles Goles

  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador visitant Camilo Duarte Agro va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 37 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Camilo Duarte Agro va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 els aficionats de Español van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Camilo Duarte Agro va anotar el 5 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Español van aconseguir el 7 - 4 que retallava diferències al minut 84 quan Jaime Mohedano sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 44, en un 1 contra 1 amb el porter, però Sławomir Dziak va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jaime Mohedano des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xurxo Iago Pino de Español es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.