Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730931256

Amistoso (Int., RC) 730931256 Información oficial sobre el partido 730931256 en Hattrick

09.04.2024 19:20:00

real south force Alineación oficial del equipo 'real south force' en el partido 2 - 3 Vasco Aliança Alineación oficial del equipo 'Vasco Aliança' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
real south force Alineación oficial del equipo 'real south force' en el partido 1 - 2 Vasco Aliança Alineación oficial del equipo 'Vasco Aliança' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,6 % 64,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real south force

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Gian Mattia Volonnino, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): En Fabio Milanesi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al south, un peu providencial d'en Gian Luigi Pesce va situar el 2-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 29 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 29 podia haver acabat en gol, però Noah Queirós Silva va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jacson Navales no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gian Mattia Volonnino estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Damiano Lavezzini de south es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Moreno Autuori de south la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Vasco Aliança

Goles Goles

  • 153 Minuto 55 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Aliança seguien lluitant fins al final. Al minut 55, fruit d'aquests esforços, Anderson Gomes va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 162 Minuto 70 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 70, quan Valentim Pereira va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): Aliança agafava avantatge al minut 87 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Nicolas Igaratinga amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Samuel Carlos Abreu Alves que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolas Igaratinga de Aliança va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.