Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730930681

Amistoso (Int., RC) 730930681 Información oficial sobre el partido 730930681 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

F.C. CABRILS Alineación oficial del equipo 'F.C. CABRILS' en el partido 4 - 1 Sciancati Athletics Alineación oficial del equipo 'Sciancati Athletics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. CABRILS Alineación oficial del equipo 'F.C. CABRILS' en el partido 5 - 0 Sciancati Athletics Alineación oficial del equipo 'Sciancati Athletics' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. CABRILS

Goles Goles

  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Lyubo Uzunov de CABRILS aconseguir un gol al minut 51 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): El jugador Antón Lombardero de CABRILS, després de 64 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Als 67 minuts de joc, els nois de CABRILS van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Aleksi Kautonen augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Franco Tosi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): CABRILS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lech Hoszowski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Narayanan Dalmiya.
  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Intxixu Argoitia va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ander Urritikoetxea per poc que no incrementa el marcador al minut 55. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Narayanan Dalmiya va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dimitar Trenev de CABRILS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sciancati Athletics

Goles Goles

  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CABRILS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mashhur Al Sharef la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sciancati es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mashhur Al Sharef de Sciancati va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Luther Paulson es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime Teles de Sciancati es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arya Bansal de Sciancati amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.