Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730930073

Amistoso (Int.) 730930073 Información oficial sobre el partido 730930073 en Hattrick

10.04.2024 15:20:00

Team dieppois Alineación oficial del equipo 'Team dieppois' en el partido 4 - 0 The Brotherhood of dumb Alineación oficial del equipo 'The Brotherhood of dumb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Team dieppois Alineación oficial del equipo 'Team dieppois' en el partido 2 - 0 The Brotherhood of dumb Alineación oficial del equipo 'The Brotherhood of dumb' en el partido
Tiene suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team dieppois

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): dieppois prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Slimane Derraji va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jonathan Gotte va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de dieppois va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Simon Guyard progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Théo Loirat va incrementar l'avantatge de dieppois amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Simon Guyard, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Maxence Vallon va fer al minut 86 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Stanislas Lelièvre, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Théo Loirat de dieppois va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

The Brotherhood of dumb

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Sorin Mărunţiş no va ser aprofitada per en Marius Carp que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.