Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730927888

Amistoso (Int.) 730927888 Información oficial sobre el partido 730927888 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Solumbele Alineación oficial del equipo 'Solumbele' en el partido 4 - 0 Huuhkajan Waara Alineación oficial del equipo 'Huuhkajan Waara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Solumbele Alineación oficial del equipo 'Solumbele' en el partido 4 - 0 Huuhkajan Waara Alineación oficial del equipo 'Huuhkajan Waara' en el partido
Tiene un resultado normal 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Solumbele

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Al minut 7 l'àrbitre va premiar Solumbele amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Nikodem Łagódka va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Solumbele van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Gilberto d'Orey.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Platonas Sotiropoulos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Solumbele.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En José von Reibnitz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Solumbele van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Agostino Forti, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Joan Nàcher va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Platonas Sotiropoulos es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Platonas Sotiropoulos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Hannu Saukko va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Nikodem Łagódka es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gilberto d'Orey va rematar alt.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Joaquín Hazas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Platonas Sotiropoulos de Solumbele va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Huuhkajan Waara

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Valte Heino va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Vesa Jyrkinen aquest no va estar a l'altura.