Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730927717

Amistoso (RC) 730927717 Información oficial sobre el partido 730927717 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

PSCHE Al Qnat Alineación oficial del equipo 'PSCHE Al Qnat' en el partido 0 - 4 Tango & Donna Alineación oficial del equipo 'Tango & Donna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
PSCHE Al Qnat Alineación oficial del equipo 'PSCHE Al Qnat' en el partido 1 - 4 Tango & Donna Alineación oficial del equipo 'Tango & Donna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSCHE Al Qnat

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Jean-Luc Marsy va estar a punt de marcar al minut 26 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan Bixente Tonneau des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Crispín Sobriño va disposar d'una bona oportunitat al minut 36, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tango & Donna

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Aitor Álvarez Collado va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 135 Minuto 30 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Jürgen Mayerhofer va demostrar la seva experiència quan al minut 30 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 2. És un murri!
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Douglas Matos, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, un xut de Isaac Ibarra des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 8 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Curtis Thomas al minut 8.