Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730927267

Amistoso (RC) 730927267 Información oficial sobre el partido 730927267 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

Pocachicha CF Alineación oficial del equipo 'Pocachicha CF' en el partido 3 - 1 Capcirenc FC Alineación oficial del equipo 'Capcirenc FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pocachicha CF Alineación oficial del equipo 'Pocachicha CF' en el partido 6 - 0 Capcirenc FC Alineación oficial del equipo 'Capcirenc FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pocachicha CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, Pocachicha aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Bernardo Foga va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Bernardo Foga va donar a Pocachicha un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pocachicha va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nael Maromo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Bernardo Foga va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dan-Mihai Frângu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Capcirenc FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 15 (Gol de falta): Al minut 15 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Pankraz Gattinger va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 22 (Ocasión de falta): Pankraz Gattinger va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 260 Minuto 86 (Ocasión de falta): Amb 86 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Pankraz Gattinger va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 237 Minuto 88 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pankraz Gattinger va fer una magnífica centrada, però la rematada de 庄 (Zhuang) 泽明 (Zeming) va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.