Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730927195

Amistoso (Int.) 730927195 Información oficial sobre el partido 730927195 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

F.C. CHEESECAKE Alineación oficial del equipo 'F.C. CHEESECAKE' en el partido 0 - 5 Juustoprofeetat Alineación oficial del equipo 'Juustoprofeetat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C. CHEESECAKE Alineación oficial del equipo 'F.C. CHEESECAKE' en el partido 0 - 7 Juustoprofeetat Alineación oficial del equipo 'Juustoprofeetat' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. CHEESECAKE

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CHEESECAKE va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rafael Iruleta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Moniz de CHEESECAKE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Juustoprofeetat

Goles Goles

  • 170 Minuto 20 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Eemi Keskikuru al minut 20 va permetre a Juustoprofeetat prendre avantatge per 0 - 1.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CHEESECAKE. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Matti Vuojärvi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Juustoprofeetat es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 33.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Matti Vuojärvi de Juustoprofeetat va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 58. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Hermanni Irri va augmentar l'avantatge de Juustoprofeetat a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 90 de partit va donar a Juustoprofeetat l'avantatge per 0 - 5. Matti Vuojärvi en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eemi Keskikuru ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Olli Malin va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Anssi Soronen de Juustoprofeetat va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 71 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Félix Fuentes va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Hermanni Irri, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olli Malin de Juustoprofeetat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.