Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730927135

Amistoso (Int., RC) 730927135 Información oficial sobre el partido 730927135 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido 4 - 3 Naughty by Nature Alineación oficial del equipo 'Naughty by Nature' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido 8 - 1 Naughty by Nature Alineación oficial del equipo 'Naughty by Nature' en el partido
Es un cenizo 8.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

artistas power

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 25, Guillermo Riveros Martín de artistas empatava el partit: 1 - 1.
  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): artistas equilibrava la balança al minut 66. En Koldo Gimenez Adaní, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Els seguidors del artistas contenien la respiració mentre en Juan Borja Vieítez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 120 Minuto 113 (Gol de falta): Emili Pujol va donar a artistas un avantatge de 4 - 3 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Koldo Gimenez Adaní, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de artistas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Koldo Gimenez Adaní va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Trastemírez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Borja Vieítez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): artistas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mario Fusi en un 1 contra 1 amb el porter Johann Christoph Kracht, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Naughty by Nature

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Karsten Hösterey sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ingolf Koennecke que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): Amb 63 minuts jugats, Hans Klot-Heydenfeldt de Naughty va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 161 Minuto 103 (Gol por el centro): Als 103 minuts de partit, Jochen Rheindahlen de Naughty va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 111 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Raoul Valentino Herd ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.