Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926436

Amistoso (Int., RC) 730926436 Información oficial sobre el partido 730926436 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Gary Team Alineación oficial del equipo 'Gary Team' en el partido 4 - 5 Interkosmos F. C. Alineación oficial del equipo 'Interkosmos F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gary Team Alineación oficial del equipo 'Gary Team' en el partido 0 - 1 Interkosmos F. C. Alineación oficial del equipo 'Interkosmos F. C.' en el partido
Tiene mucha potra 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gary Team

Goles Goles

  • 105 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Artem Sautenkov rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Diego Sáenz Ruiz, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Gary's van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 34, però el xut de Mauro Grasselli des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gary's va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Artem Sautenkov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Artem Sautenkov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 224 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Al minut 89, Gary's va disposar d'un penal a favor, però el xut de Mauro Grasselli va ser aturat per Nino Constantino.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Gary's, Mauro Grasselli, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Gary's Marcial España, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Nino Constantino. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Eusebio Rubalcaba anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Gary's.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Diego Sáenz Ruiz de Gary's va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Gary's Zenón Bujeiro no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nino Constantino es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.

Interkosmos F. C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb 28 minuts jugats, Youngyi Yo de Kosmos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 18 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Kosmos va ser a punt de marcar al minut 18, quan el seu jugador Rafael Girón va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 207 Minuto 109 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Karim Maldonado Menna va enviar un xut des de 40 metres al minut 109, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Cotelo de Kosmos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Kosmos Pablo Cotelo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Eñaut Lamarain es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Santiago Sebastián Ribó de Kosmos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Wenceslao Oro de Kosmos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Eñaut Lamarain en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Paulo Stábile va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Nino Constantino va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.