Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926402

Amistoso (Int., RC) 730926402 Información oficial sobre el partido 730926402 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Valdilecha Galaxi Alineación oficial del equipo 'Valdilecha Galaxi' en el partido 4 - 0 Vecchi Scarponi Alineación oficial del equipo 'Vecchi Scarponi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Valdilecha Galaxi Alineación oficial del equipo 'Valdilecha Galaxi' en el partido 4 - 0 Vecchi Scarponi Alineación oficial del equipo 'Vecchi Scarponi' en el partido
Tiene un resultado normal 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdilecha Galaxi

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juan Adaimi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Valdilecha se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 39.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Valdilecha i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 65 minuts de joc. Mentre en Gaizka Armentegi el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Valdilecha va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Andreu Fuster des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Antonio Uixera es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Josep Maria Farrarons va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Valdilecha se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Valdilecha per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Andreu Fuster va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a Valdilecha per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Andreu Fuster, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Uixera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Adrián Bertran va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Josep Maria Farrarons rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 290 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Andreu Fuster s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Juan Salas de Valdilecha va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andreu Fuster de Valdilecha amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Urquijo.

Vecchi Scarponi

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Scarponi, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Janick Toscani va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.