Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926337

Amistoso 730926337 Información oficial sobre el partido 730926337 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos' en el partido 1 - 2 Lumos Compostela FC Alineación oficial del equipo 'Lumos Compostela FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos' en el partido 0 - 2 Lumos Compostela FC Alineación oficial del equipo 'Lumos Compostela FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos

Goles Goles

  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Basilio Labadessa és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Massimiliano Ricco perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): RMCFTK van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Massimiliano Ricco des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Basilio Labadessa.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Albores de RMCFTK es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Lumos Compostela FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 en Younes Viejo va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador de Compostela Younes Viejo va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 89 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): Mauro Minoian va xutar magistralment una falta al minut 14 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Mauro Minoian de Compostela, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 28, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Younes Viejo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.