Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926266

Amistoso 730926266 Información oficial sobre el partido 730926266 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Club Deportivo Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Torrelavega' en el partido 2 - 1 Huarte f.c Alineación oficial del equipo 'Huarte f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Deportivo Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Torrelavega' en el partido 2 - 0 Huarte f.c Alineación oficial del equipo 'Huarte f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Torrelavega

Goles Goles

  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Alfredo Cana Galindo va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jon Ander Nakaburu de Torrelavega aconseguir un gol al minut 89 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 49 (Ocasión evento especial): En David Zachary, al minut 49 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Gregorie Huyghe el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Jon Ander Nakaburu de Torrelavega va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 63, però no va estar gaire encertat.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pedro Rozas va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Publio Cornelio Gozalbo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Genaro Marchena de Torrelavega amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Publio Cornelio Gozalbo de Torrelavega va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Illera de Torrelavega la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Huarte f.c

Goles Goles

  • 174 Minuto 15 (Gol de penalti): Quan passaven 15 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Huarte. En Kasimir Iturgoien va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): César Roa Maza de Huarte va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.