Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926221

Amistoso (Int., RC) 730926221 Información oficial sobre el partido 730926221 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Chicharril F.C. Alineación oficial del equipo 'Chicharril F.C.' en el partido 0 - 2 Włoszczowianka Alineación oficial del equipo 'Włoszczowianka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chicharril F.C. Alineación oficial del equipo 'Chicharril F.C.' en el partido 1 - 1 Włoszczowianka Alineación oficial del equipo 'Włoszczowianka' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,2 % 6,6 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chicharril F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Juan Alberto Blanco va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Alfredo Mundi, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Chicharril va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Sustraitz Iturrino la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Egaña de Chicharril va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Włoszczowianka

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): Amb 38 minuts jugats, Bronisław Drzazgowski de Włoszczowianka va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Edward Teofilak va aprofitar un error defensiu al minut 62, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Włoszczowianka.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 49 (Ocasión de falta): Kristiaan Hamming va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bronisław Drzazgowski de Włoszczowianka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.